Home » Despre MVGM » Valorile noastre esențiale

Valorile noastre esențiale

Avem o echipă puternică și entuziastă – cel mai valoros bun al companiei noastre; oamenii sunt cei care realizează succesul afacerii noastre. Suntem dedicați asigurării unui mediu în care angajații noștri pot găsi împlinirea profesională în carieră și o pot împărtăși cu colegii și clienții noștri și cu toți actionarii. Acest mod de lucru este reflectat în valorile noastre esențiale :

  • Devotament
  • Orientare spre rezultate
  • Inovare
  • Calitate

Dedicare oamenilor și societății

Respectăm oamenii și societatea în ansamblul ei. Angajamentul și integritatea sunt de o importanță capitală pentru noi. Oferim angajaților noștri oportunitatea de a-și dezvolta talentele. Recunoaștem importanța unei afaceri responsabile, contribuind la menținerea unui echilibru în societatea în care trăim și lucrăm. Contribuim la protecția mediului prin digitizarea pe scară largă și prin utilizarea unei flote verzi, de exemplu. Administrăm, de asemenea, proprietățile imobiliare în conformitate cu obiectivele ecologice ale clienților. De asemenea, sponsorizăm diverse inițiative sociale și sportive.

Orientare către rezultate, atât pentru client, cât și pentru angajat

Dorința noastră este aceea de a avea clienți mulțumiți și angajați implicați și operativi. Înțelegem nevoile și dorințele mereu în schimbare ale clienților noștri și răspundem în mod flexibil prin experiența noastră. Realizăm periodic sondaje de satisfacție, atât pentru clienți, cât și pentru angajați și ne străduim întotdeauna să obținem cel mai bun rezultat posibil. Cu o cunoaștere aprofundată a legilor și regulamentelor în continuă evoluție, oferim o abordare proactivă și ne punem cunoștințele în practică, obținând astfel rezultate optime pentru clienți.

Inovare creativă

Ne încurajăm angajații să urmărească evoluțiile de pe piață, incluzând, de exemplu, evoluțiile tehnologice. Înțelegem nevoia de inovare, de fapt, primim cu bucurie inovarea. Mergem mai departe și vedem oportunități pe piețele în continuă evoluție. Depinde de noi să identificăm aceste oportunități pentru operațiunile noastre de afaceri, în colaborare cu terți și pentru clienți și să le transformăm în concepte inovatoare de afaceri și optimizări prin digitizarea ulterioară.

Calitatea serviciilor

Ne străduim să avem o poziție de lider pe piață în ceea ce privește calitatea și să aducem valoare adăugată pentru clienții nostri și pentru acționari. Suntem, atât în mod individual, cât și colectiv, angajați să obținem cele mai bune rezultate pentru clienții noștri. Garantăm calitatea serviciilor sale, printre altele, prin calitatea de membru, parteneriat și certificare din partea diferitelor instituții renumite. De exemplu Certificarea ISAE 3402 tip II.