Home » Disclaimer

Disclaimer

General

Acest disclaimer reglementează activitățile tuturor companiilor care fac parte din grupul MVGM, denumit în continuare MVGM, precum și site-urile web www.mvgm.com, www.ikwilhuren.nu, www.mvgmbedrijfsmakelaars.nl, www.thejamescompany.nl și www.watsonholmes.nl (în continuare denumite „site-urile web”) și serviciile pe care le oferim („serviciile”). MVGM.com include mai multe site-uri web separate, globale, naționale, regionale sau legate de practică. Acest disclaimer și drepturi de autor se aplică site-ului web individual MVGM global, național, regional sau legat de practică pe care l-ați vizitat înainte de a da clic pe „disclaimer și drept de autor”.

Prin utilizarea unui site web MVGM, sunteți de acord să intrați sub incidența acestui disclaimer și a drepturilor de autor, iar accesul și utilizarea acestui site înseamnă că utilizatorul acceptă următoarele condiții generale ale companiei menționate anterior.
Dacă nu sunteți de acord cu aceasta, vi se interzice utilizarea acestui site web și trebuie să încetați imediat utilizarea acestuia.

Utilizarea site-ului web

Acest site a fost creat ca un site informativ. Dacă acest site web sau un site MVGM subiacent vă oferă opțiunea de a intra în angajamente cu MVGM, vă sfătuim să studiați condițiile generale și speciale ale produsului și / sau serviciului relevant. Nu oferim sfaturi dacă încheiați un acord pe internet. Orice răspundere pentru daune care rezultă din accesarea și utilizarea acestui site este respinsă în mod expres de MVGM.

Funcționarea site-ului web

MVGM se străduiește ca acest site să funcționeze bine și să îl mențină disponibil în orice moment. Există multe aspecte care joacă un rol important pentru MVGM în acest sens, inclusiv dependența sa față de părțile externe. Prin urmare, nu putem garanta că site-ul web va fi întotdeauna disponibil sau va funcționa întotdeauna corect. MVGM solicită înțelegerea dvs. și subliniază că nu își asumă nicio răspundere pentru orice daune provenite ca urmare a disponibilității împiedicate sau a indisponibilității temporare a site-ului web.

Informații pe site

MVGM pregătește acest site cu grijă și se străduiește să se asigure că toate informațiile de pe site sunt corecte și complete. Cu toate acestea, pot apărea inexactități, de exemplu din cauza erorilor umane sau a întreruperilor tehnice, din cauza cărora MVGM nu poate garanta acuratețea și exhaustivitatea datelor prezentate. Dacă găsiți inexactități în informațiile furnizate, vă rugăm să contactați unul dintre angajații noștri pentru a verifica informațiile în cauză. MVGM nu poate garanta acuratețea și completitudinea informațiilor prezentate. Utilizarea site-ului va fi pe riscul și cheltuiala utilizatorului

Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală referitoare la site-ul web sunt deținute exclusiv de MVGM și / sau furnizorii săi. Drepturile de proprietate intelectuală includ toate drepturile de brevet, mărcile comerciale, drepturile asupra denumirilor comerciale, drepturile asupra bazei de date, drepturile modelului, numele domeniilor și toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală din Olanda sau din alte părți legate de site-ul web și MVGM în general. Orice semne de brand sau mărci de identificare și / sau orice semne de drepturi de autor, nume comerciale sau alte semne ale drepturilor de proprietate intelectuală plasate pe materiale nu pot fi schimbate sau eliminate, nici materialele sau orice parte, prin urmare, nu pot fi schimbate sau copiate și nici nu pot fi deteriorate cauzate sau beneficii neloiale pot fi obținute din reputația drepturilor de proprietate intelectuală ale MVGM. În cazul încălcării drepturilor de proprietate intelectuală ale MVGM și / sau ale furnizorilor săi, MVGM își rezervă dreptul de a recupera oricare dintre daunele suferite ca urmare a încălcării.

Hiperlinkuri

Utilizatorul poate descărca o singură copie a materialelor puse la dispoziție pe site pentru utilizare proprie, necomercială. Nu este permisă copierea, schimbarea, distribuirea, difuzarea, ingineria inversă, decompilarea sau utilizarea în alt mod și / sau vânzarea / închirierea materialelor furnizate fără permisiunea prealabilă scrisă a MVGM. Nu este permisă plasarea hyperlinkului „www.mvgm.com” fără permisiunea scrisă a MVGM. Dacă această prevedere este încălcată, MVGM își rezervă dreptul de a recupera de la făptuitor orice daune rezultate din această utilizare nepermisă.

Noi evoluții

Putem modifica textele acestui disclaimer pe baza noilor evoluții, de exemplu în contextul operațiunilor noastre comerciale. Din acest motiv, vă recomandăm să consultați periodic aceste texte atunci când vizitați site-ul nostru.

Procedura reclamațiilor

MVGM ar aprecia foarte mult dacă ne-ați putea informa despre orice reclamație pe care o aveți. Vom încerca să găsim o soluție adecvată în acest sens. De asemenea, ne oferă posibilitatea de a îmbunătăți serviciile oferite dvs. și celorlalți clienți. Vă rugăm să consultați procedura noastră de reclamații în acest sens.