Home » News & blogs » MVGM finalizează achiziţia diviziei JLL de ‘property management’ în Germania, Slovacia si România

MVGM finalizează achiziţia diviziei JLL de 'property management' în Germania, Slovacia si România

2 ani ago

Compania olandeza MVGM a incheiat un acord de preluare a afacerilor JLL de „property management” si un parteneriat cu 10 tari europene, din care Germania, Slovacia si România. [Tot astăzi, MVGM a mai anunţat finalizarea achiziţiei diviziei JLL din Slovacia].

Menno van der Horst, Membru în Consiliul de Administraţie MVGM

“Ne aflăm acum în ultima fază de achiziţie a operaţiunilor de property management aparţinând JLL. Prin urmare, prezența MVGM la nivel internaţional se conturează vizibil. Piaţa are nevoie de un partener consacrat de property management la nivel european, iar prin intermediul acestei achiziţii putem satisface nevoile clienţilor noştri,” a declarant Menno van der Horst, Membru în Consiliul de Administraţie MVGM.

Managing Director MVGM Romania Mariana Stamate

“Echipa din România este entuziasmată să se alăture MVGM, lider european în property management. Suntem cu toţii pasionaţi de munca noastră şi dornici să contribuim și mai mult la dezvoltarea domeniului de property management prin optimizarea acestuia cu ajutorul digitalizării,” a declarat Mariana Stamate, Managing Director Romania.

MVGM şi JLL au anunţat acordul de achiziţie, în luna iulie a acestui an, prin care MVGM obţine o prezenţă importantă în alte 8 ţări.  Echipele din Spania, Portugalia, Belgia, Luxemburg, Polonia, Cehia, România şi Slovacia numără 540 de angajaţi, iar cele deja existente din Olanda şi Germania au fost extinse.

MVGM integrează treptat noile activităţi în fluxul de lucru actual, încheind separat tranzacţiile pentru fiecare entitate legală în parte. România este a şaptea ţară în care s-a încheiat procesul de achiziţie. Ultimele serii de tranzacţii, pentru operaţiunile din Spania, Portugalia şi Polonia, sunt planificate pentru finalul anului 2019.

În ultimii 5 ani, MVGM s-a dezvoltat în mod constant, prin creştere organică, dar şi prin intermediul achiziţiilor. Din palmaresul de succes al companiei în cadrul achiziţiilor bolt-on, se numără PropertyFirst din Germania, în 2019, fuziunea cu Verwey, în 2018 şi achiziţia Actys din Olanda, în 2016.