Home » News & blogs » Fondatorul MVGM predă ștafeta noului președinte al consiliului de administrație

Fondatorul MVGM predă ștafeta noului președinte al consiliului de administrație

2 luni ago

Începând cu 1 noiembrie, Janno de Haas (50 de ani) va prelua funcția de președinte al consiliului de administrație al grupului MVGM. De Haas pășește pe urmele lui Eddy Smit, fondator și acționar al companiei europene de administrare a proprietăților. Smit a fondat MVGM în 2008, împreună cu Menno van der Horst, după achiziția Meeús Property Management (Meeús a fuzionat între timp cu AON). Smit va rămâne implicat activ în organizație în calitate de Președinte al Consiliului de Supraveghere.

Numirea lui De Haas urmează creșterii exponențiale internaționale pe care MVGM a avut-o în ultimii ani. Cu puțin timp în urmă, MVGM Group i-a numit pe Directorul General pe Europa Maarten de Haas (nu este înrudit cu Janno de Haas) în consiliul său de administrație și pe Susi Kaml în funcția de director financiar. Împreună cu Menno van der Horst, directorul de resurse umane Peggy Poldervaart și directorul IT Cor Treure, ei conduc compania internațională de administrare a proprietăților.

Janno de Haas are 15 ani de experiență în gestionarea organizațiilor mari din diverse sectoare: Intergas, Den Braven și Philips Healthcare. Smit este încrezător în schimbarea conducerii: „Janno aduce o mulțime de cunoștințe și experiență internațională, entuziasm, angajament și o perspectivă nouă asupra administrării proprietăților. Evoluția carierei sale arată că are o vastă experiență în gestionarea organizațiilor internaționale din piețele în schimbare în care inovația este indispensabilă, la fel ca la MVGM. Vom lucra împreună la predarea activității până la sfârșitul anului 2021 și, chiar și după aceea, aștept cu mult interes să colaborez cu Janno și Consiliul de administrație al grupului MVGM din noul meu rol de Președinte al Consiliului de Supraveghere.”

Decizia lui Smit (65) de a continua în calitate de Președinte al Consiliului de Supraveghere nu este una neașteptată. MVGM s-a adaptat noii realități după impactul COVID-19 asupra pieței imobiliare. Cum dorința lui Smit era de a trece de la un rol executiv la unul consultativ, acum este un moment bun să predea ștafeta lui Janno De Haas.

Menno van der Horst „Am avut ocazia să lucrez cu Eddy la dezvoltarea MVGM timp de 18 ani. Am început cu aproximativ 170 de angajați și suntem mândri de cei 1.600 de angajați care în prezent lucrează din 10 țări pentru a ne atinge ambiția: MVGM să ajungă cel mai bun administrator de proprietăți din Europa. Eddy are un fler deosebit în ceea ce privește atât angajații, cât și clienții și cunoaște afacerea noastră ca nimeni altul. Mă bucură că vom putea continua să folosim aceste calități în timpul predării către Janno și ulterior prin noul rol al lui Eddy la MVGM ca Președinte al Consiliului de Supraveghere.”