Home » News & blogs » Administratorul de proprietăți european MVGM intră în managementul proprietăților rezidențiale din România

Administratorul de proprietăți european MVGM intră în managementul proprietăților rezidențiale din România

10 luni ago

InteRo Property Development angajează MVGM România pentru a gestiona NorthLight Residence în București

Cu o experiență de zeci de ani în Olanda, MVGM a ajuns în topul administratorilor de proprietăți europeni la mijlocul anului 2019, după achiziționarea departamentului de administrare a proprietății din JLL. Cu peste 500 de noi angajați în 10 țări și peste 20 de noi birouri internaționale înființate, MVGM nu a uitat niciodată să se concentreze asupra ambiției sale inițiale: a fi liderul european în administrarea proprietăților.

Parteneriate în Franța, Italia și Marea Britanie

Directorul general Maarten de Haas s-a alăturat echipei MVGM la 1 ianuarie 2020. Întărind Consiliul MVGM, De Haas a extins prezența internațională cu parteneriate în Franța, Italia și Marea Britanie. Mai mult, a inițiat și a lansat serviciul de gestionare a proprietăților rezidențiale MVGM în toată Europa. „Prezența locală și cunoștințele locale combinate cu expertiza internațională sunt de cea mai mare importanță pentru clienții noștri și suntem mândri de extinderea rapidă prin care a trecut MVGM în ultimul an.”

Extinderea serviciilor internaționale cu Administrarea Proprietăților Rezidențiale

Portofoliul imobiliar pe care MVGM a avut privilegiul să-l moștenească de la JLL era alcătuit în principal din clădiri comerciale. Cu zeci de ani de experiență în managementul proprietăților rezidențiale în Germania și Olanda, pentru MVGM a fost o alegere firească să-și unească forțele cu echipe de experți locali și internaționali și experți rezidențiali. Cu o infrastructură solidă, o platformă tehnologică excelentă și echipe dedicate, MVGM a reușit să extindă și să lanseze serviciul de administrare a proprietăților rezidențiale în toate cele 10 țări în care MVGM este activă. Și cu mare succes: MVGM a câștigat diverse proiecte  în diferite țări din ultimul trimestru al anului 2020.

Administrarea proprietății rezidențiale a 110 apartamente de lux din București

InteRo Property Development a angajat MVGM România să administreze complexul NorthLight București, format din 110 apartamente, 132 locuri de parcare în 5 clădiri și cu 76 de unități de depozitare. Directorul general MVGM România Mariana Stamate „Pe o piață rezidențială românească din ce în ce mai competitivă și în continuă evoluție, am câștigat acest proiect punând pe primul loc atât investitorul cât și chiriașul. NorthLight Residence oferă apartamente cu 2, 3 si 4 camere de cel mai înalt standard, cu servicii premium pentru rezidenți. Oferim chiriașilor (potențiali) un nivel ridicat de servicii de întreținere și administrare combinate cu transparență în costuri. ”

Trăind și lucând de acasă

Rolul administratorului proprietății rezidențiale devine și mai important o dată cu adoptarea muncii de acasă de către tot mai multe persoane. Această tendință a determinat dezvoltatorii rezidențiali să includă mai multe spații comune dedicate  fie agrementului, fie muncii în ansamblurile rezidențiale. Aceste spații necesită o gestionare profesională similară proprietăților comerciale, ceea ce sporește complexitatea portofoliului de servicii al administratorului imobiliar.

Întregul proces de administrare a proprietății pentru NorthLigth Residence va fi externalizat către MVGM, de la închirierea casei până la primul punct de contact pentru chiriași. Mariana Stamate „Pe măsură ce ne ocupăm de activitățile operaționale ale investițiilor rezidențiale, clientul nostru se poate concentra asupra activității lui de bază, în timp ce noi contribuim la rentabilitatea optimă a investiției. Datorită  cunoștințelor noastre si prezenței locale, anticipăm nevoile și așteptările chiriașilor. Fie că gestionăm aceste apartamente de înaltă calitate, locuințe pentru studenți sau pentru persoane în vârstă, contribuim cât mai bine la mediul de viață al locatarilor. Și experții noștri sunt gata să deservească mai mulți investitori și chiriași rezidențiali. ”

Combinând prezența și cunoștințele locale și regionale cu experiența internațională

De Haas „vedem o creștere semnificativă a investitorilor care achiziționează ansambluri rezidențiale; acum avem o mare oportunitate de a ne asocia cu clienții și chiriașii noștri pe piața rezidențială din Europa, care este în creștere. Suntem primul administrator imobiliar european de top care își extinde serviciile și în spațiul rezidențial și suntem foarte mândri că primim încrederea clienților noștri (noi) în administrarea proprietăților lor rezidențiale. ”