Home » News & blogs » Zi de BINE

Zi de BINE

2 ani ago

În momentele în care ne este greu, ceea ce rămane în gândul și în sufletul tuturor este solidaritatea. Certitudinea că nu ești singur, că “împreună” va face o diferență. În România avem în prezent 15.500 de cazuri de persoane diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2, peste 1.000 dintre acestea fiind cadre medicale. Nevoia de a ajuta sistemul medical a unit întreaga societate  și, chiar dacă nu vom putea sprijini cadrele medicale complet, așa încât să nu resimtă teama, epuizarea sau deznădejdea, îi putem sprijini prin asigurarea de echipamente și de materiale necesare actului medical.

Angajații MVGM România au ales în unanimitate să susțină un proiect social local și societatea privată prin sponsorizarea Asociației Zi de BINE.  Astfel, împreună facem #scutpentruspitale și ne bucurăm să contribuim la achiziționarea de echipamente de protecție și aparatură medicală.

Orice ajutor, cât de mic, este înca un pas spre o societate mai sigură și spre o « nouă normalitate » la care știm că am contribuit cu toții.

Vă invităm să vă alaturați nouă și să sprijim o mână de oameni inimoși: https://zidebine.ro/acasa.html