Home » Proprietăților imobiliare

Jucător de top pe piața internațională de „property management”

MVGM este o autoritate în domeniul managementului proprietăților imobiliare. Suntem cel mai mare manager de proprietăți din Olanda și printre jucătorii de top pe piața din Germania. Cu aproape 1.000 de angajați în Olanda și Germania, MVGM coordonează activități de management al proprietăților din peste 28 de locații diferite. Avem o istorie de 70 de ani și combinăm cunoștințe vaste privind dinamica locală cu o experiență internațională. Clienților li se oferă o paletă largă, completă și integrată de servicii, cu specializare pe managementul de proprietăți. Reprezinta cea mai mare companie de management al proprietatilor din Olanda.

Fiind cea mai mare companie de servicii de management al proprietății din Olanda, MVGM gestionează:

  • 90.000 ansamble rezidențiale/case
  • 9.000 tranzacții de închiriere de proprietăți rezidențiale
  • Peste 1,5 milioane de metri pătrați de birouri  și de spații comerciale
  • Peste 1,5 milioane de metri pătrați de spații de retail
  • 70.000 apartamente de la aproape 3 200 asociații de proprietari-locatari

Strategie internațională

Ambiția MVGM este să devină lider european de property management. Strategia noastră de creștere se bazează pe accelerarea inovării care este permisa de extinderea afaceii si si optimizarea ulterioara prin digitalizare.

MVGM s-a dezvoltat rapid în ultimii ani, realizând o serie de achiziții în conformitate cu strategia sa de a deveni lider european în domeniul „property management”. Istoricul de succese al companiei în achiziții bolt-on cuprinde PropertyFirst din Germania, în 2019, fuziunea cu Verwey în 2018 și achiziția Actys din Olanda, în 2016.