Home » Servicii real estate » Consultanță internațională

Consultanță internațională

Doriti sa extindeti ansamblul dumneavoastra de proprietati?

Olanda oferă oportunități extraordinare pentru investiții în proprietăți, dar cum puteți să știți ce investiție va avea cel mai bun randament pe termen lung?

Echipa noastră specializată de gestionari de proprietăți de la MVGM International Advisory din Olanda are un istoric recunoscut și, împreună, reprezintă peste 70 de ani de experiență pe diferite clase de active. Mulți ani de cooperare cu diferiti operatori internaționali se combină cu experiența, aptitudinile și cunoștințele lor despre piața de proprietăți din Olanda.

Consultanță operațională, tactică și strategică

Managerii noștri specializați și experimentați va vor sfatui cu placere in privinta posibilităților asociate cu proprietățile comerciale și rezidențiale de pe piața olandeză.

Efectuăm cercetare independentă și oferim o gestionare excelentă a riscurilor și avertizare eficientă în domeniul:

  • managementul de portofolii, proiecte și ieșiri;
  • due diligence tehnică și financiară;
  • analiza proprietăților și analiza/gestionarea agenților imobiliari.

Sprijin pe toată durata ciclului proprietății

Oferim un punct unic de contact, printr-o abordare completă și cuprinzătoare.

Combinăm experiența noastră cu forțele reunite ale celorlalte unități de activitate ale MVGM. Astfel, putem să vă satisfacem toate dorințele și cerințele, pe toată durata ciclului proprietății și să vă oferim servicii precum sprijin la achiziție și gestionare.

Proiecte mari sau mici: întotdeauna sunt elaborate personalizat

La MVGM International Advisory ne ocupăm de toate tipurile de proprietăți din Olanda. Fie că este vorba de un proiect mare sau mic, creăm un pachet de servicii personalizat, pentru a răspunde dorințelor dumneavoastră specifice.

Serviciile noastre de management sunt modulare. Putem să preluăm complet portofoliul dumneavoastră de proprietăți, sau putem să efectuăm numai anumite sarcini. Desigur, vă oferim bucuroși consultanță în această privință.

Cooperare pe termen lung

Cunoștințele, experiența și flexibilitatea sunt esențiale pe o piață în rapidă schimbare, cu o concurență din ce în ce mai mare. De aceea lucrăm activ pentru a realiza o cooperare durabilă și vă incurajam să inovați și să vă mențineți portofoliul la zi.

Doriți să aflați mai multe sau să stabiliți o întâlnire?

Vă rugăm să ne contactați. Suntem bucuroși să vă ajutăm.