Home » Alte servicii » Evaluări și servicii de consultanță MVGM

Evaluări și servicii de consultanță MVGM

În Olanda, MVGM Evaluări (în olandeză MVGM Vastgoedtaxaties) este disponibilă pentru a efectua evaluări de proprietare și analiză pentru clienții noștri, cu scopul de a elabora strategii de vânzare, cumpărare și achiziții, strategii de afaceri, due diligence, (re)finanțare și (re)dezvoltare a proprietăților imobiliare din Olanda. Abordarea noastră personală se concentrează pe soluții, cu comunicare transparentă și deschisă.

Înțelegerea valorii proprietăților

  • Doriți o evaluare detaliată a proprietății dumneavoastră?
  • Doriți o analiză strategică a portofoliului dumneavoastră de proprietăți?
  • Aveți toate informațiile la dispoziție pentru a vă măsura performanța financiară?

O gamă cuprinzătoare de expertiză locală și națională

Cu 20 de birouri în Olanda și o echipă de peste 45 experți în evaluare, MVGM are toate cunoștințele necesare pentru a vă gestiona evaluările și are expertiză în toate regiunile și pe toate piețele.

Experții noștri în evaluare sunt sprijiniți de propriul nostru departament de cercetare, care deține o bază de date națională vastă (GIS). Suntem la curent cu evoluțiile la nivel național și regional. Efectuăm evaluări în valoare de peste 25 miliarde € anual, ceea ce ne plasează printre primele trei cele mai mari firme de evaluare din Olanda. În plus, echipa noastră specializată evaluează proprietăți în valoare de 10 miliarde € pe an pentru Indexul Olandez de Proprietăți MSCI și Indexul IPD de Proprietăți Corporative.

Calitate

Suntem o companie reglementată de RICS și lucrăm în conformitate cu standardele profesionale RICS, recunoscute la nivel internațional și conforme cu IVS. Efectuăm evaluări de proprietăți independente, detaliate și consecvente, în conformitate cu Standardele Europene de Evaluare (EVS) și cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS), în funcție de obiectivul clientului. De asemenea, evaluatorii noștri sunt înregistrați în Registrul Olandez al Evaluatorilor de Proprietăți (NRVT). NRVT controlează calitatea evaluărilor și competența profesională a evaluatorilor.

Procesul de evaluare al MVGM este transparent și controlat pe deplin pe baza standardelor de certificare ISAE3402 Tip II. Această certificare include tot ce este necesar din punct de vedere al gestionării proceselor și controlului pentru contabilitate și gestionarea calității.

Serviciile noastre

Oferim clienților o gamă largă de servicii. Printre serviciile MVGM Evaluări se numără:

  • Evaluări pentru asociațiile de locuit (RJ 645, Indexul de Proprietăți Corporative IPD, Legea Locuințelor);
  • Evaluarea proprietăților în domeniul medical;
  • Evaluarea proprietăților comerciale (birouri, industriale, spații de vânzare cu amănuntul) și rezidențiale;
  • Evaluări pentru Indexul de Proprietăți MSCI;
  • Proprietăți operative (hoteluri, stații de benzină, terenuri de golf, restaurante, cafenele);
  • Cercetare și consultanță

Abordarea personală

MVGM are experți de evaluare disponibili într-o varietate de domenii de expertiză și în toată Olanda. Avem o abordare orientată pe client, concentrată pe abordarea elementelor specifice fiecărui caz, întotdeauna cu o comunicare deschisă și aliniere îndeaproape cu clientul.  Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a răspunde la orice întrebări și a explica lucrurile mai detaliat.

Doriți să contactați echipa noastră?

Dacă doriți să știți mai multe despre serviciile noastre, contactați echipa noastră folosind detaliile de mai jos.